top of page

OVER KINERGIEK

WAAROM WIJ?

medical-history.png

Professionele begeleiding

pharmacy.png

Moderne praktijken

ear.png

Duidelijke communicatie

care.png

Patient staat centraal

fireworks.png

Leuke sfeer

medical-history.png

Breed aanbod

 

 

ONZE AANPAK 

 

Onze eerste prioriteit is uiteraard jouw herstel. Kinergiek staat voor revalideren op maat onder uiterst professionele begeleiding van enthousiaste therapeuten. Onze frisse praktijkruimte bevat naast discrete behandelkamers ook een moderne oefenruimte.

 

Een goede zorgverlening vereist goede communicatie. Wij houden het graag eenvoudig en vertellen jou in eenvoudige taal wat jouw probleem is. Het leven is al complex genoeg zonder langgerekte medische of Latijnse termen. Jij wilt gewoon beter worden, punt.

 

Het belang van een transparante en duidelijke communicatie reikt uiteraard verder dan de inleidende bespreking van de behandeling. Wij maken dan ook graag tijd om samen jouw evolutie te bespreken. Uiteraard overleggen we waar nuttig ook met jouw huisarts of specialist over de meest geschikte behandeling.

 

Bij jouw eerste afspraak maken wij een diagnose van jouw probleem en stellen we een behandelingsplan op om jouw pijn te verlichten en jou terug optimaal te laten bewegen. Onze kinesitherapeuten gebruiken daarvoor verschillende behandelingsmethoden, waaronder manuele therapie, massage en oefentherapie.

 

Op deze site vindt u meer informatie over ons team, de werking van onze praktijk, behandelingen en oefentherapie.

 

 

HISTORIEK

 

In 1997 startte An Vanrusselt haar praktijk als kinesitherapeut in de Lazarijstraat in Hasselt. In 2013 associeerde An zich met Justine Van Assche, die daarvoor elders ervaring had opgedaan. De groepspraktijk Kinergiek was geboren. In onze praktijk kan u terecht voor algemene revalidatie maar ook met problemen die een zeer specifieke behandeling vereisen. In 2018 zette Robbert Bogaerts zich mee aan het roer als vennoot en in 2022 kwam Brecht Wertelaers aan boord als vierde vennoot. Intussen groeide de praktijk uit tot een multidisciplinaire groepspraktijk van 9 therapeuten en een diëtiste op 2 locaties. 

 

family.png

Voor iedereen

DE PRAKTIJK

bottom of page