Lazarijstraat 20, 3500 Hasselt (Tuinwijk)
Hendrik van Veldekesingel 5, 3500 Hasselt (Runkst) - PT Club
011/87.18.67 (Tuinwijk)
0456/04.29.13 (Runkst)
  • Facebook
  • Instagram

CONTACT

Lazarijstraat 20,3500 Hasselt (Tuinwijk)

Hendrik van Veldekesingel 5, 3500 Hasselt (Runkst) - PT Club


011/87.18.67 (Tuinwijk)

0456/04.29.13 (Runkst)

 

 

 

WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

Dit kan telefonisch of via onderstaand contactformulier. Vergeet zeker niet te vermelden voor welke locatie je een afspraak wil maken. 

 

 

EERSTE AFSPRAAK BIJ KINERGIEK?

Indien u een voorschrift van de dokter heeft gekregen, kan u ons bellen voor een eerste afspraak. Wat neem je mee bij uw eerste afspraak?

  • Klevertje van de ziekenkas

  • Identiteitskaart

  • Voorschrift van de dokter

  • Eventuele vorige verslagen of beeldvorming

 

Meer informatie kan u vinden bij veelgestelde vragen.

 

Na de algemene administratie zal er een uitgebreid informatiegesprek plaatsvinden zodat wij het verloop van de klacht en problematiek beter begrijpen. Nadien is er een  grondig klinisch onderzoek. Aan de hand van het klinisch onderzoek bepalen we de problematiek en stellen we ons behandelplan op. 

PARKEREN
Tuinwijk
Opgelet, sinds 2 januari 2017 geldt er een nieuw parkeerbeleid binnen de grote ring van Hasselt en dus ook in de buurt van de Kinergiek-praktijk. De Lazarijstraat valt vanaf nu binnen een betalende parkeerzone (tussen 9 en 19 uur). Je kan hier wel gebruik maken van een gratis 'Hasselts half uurtje' door een ticketje te nemen aan de parkeerautomaat. In de blauwe zone Alverberg (hieronder oranje gekleurd), waarin o.a. de Oude Kuringerbaan en de Palmstraat liggen, kan je wel nog je parkeerschijf gebruiken. Hou hier dus zeker rekening mee bij je volgende bezoek aan onze praktijk.
Runkst
Aan onze praktijk in Runkst is een ruime parking voorzien. Indien deze toch vol staat kan je altijd parkeren in de aanliggende straten met je parkeerschijf.