CONTACT

LET OP!

 

Door de Corona-crisis en de maatregelen die we hiervoor moeten treffen zijn we genoodzaakt om belmomenten te voorzien (zie hieronder). Dit staat ons toe om onze patiënten ongestoord te behandelen volgens de juiste voorschriften.

Wil je een afspraak maken, doe dit dan via onderstaand contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Belt u toch buiten deze momenten, laat dan je gegevens achter op onze voicemail en we contacteren je tijdens deze belmomenten. Op je mail proberen we zo snel mogelijk te antwoorden. We doen ons uiterste beste om iedereen van antwoord te dienen binnen de 24u. Heb je een vraag voor iemand specifiek, stuur dan rechtstreek een mail naar die persoon via:

an@kinergiek.be

justine@kinergiek.be

robbert@kinergiek.be

leen@kinergiek.be

marthe@kinergiek.be

lore@kinergiek.be

brecht@kinergiek.be

Alvast bedankt voor jullie begrip!

Het Kinergiek-team kijkt er naar uit om jullie terug te kunnen ontvangen!

Tuinwijk - 011/87.18.67

Runkst - 0456/04.29.13

Maandag

Woensdag

Vrijdag

8u00-9u00 (Justine)

17u00-18u00 (An)

17u00-18u00 

Dinsdag

Donderdag

8u00-9u00 (Robbert)

17u00-18u00 (Marthe)

8u00-9u00 (Lore)

8u00-9u00 (Brecht)

 

WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

Dit kan via onderstaand contactformulier of telefonisch.

Je contactgegevens

EERSTE AFSPRAAK BIJ KINERGIEK?

Wat neem je mee bij uw eerste afspraak?

  • Klevertje van de ziekenkas

  • Identiteitskaart

  • Voorschrift van de dokter

  • Eventuele vorige verslagen of beeldvorming

 

Meer informatie kan u vinden bij veelgestelde vragen.

 

Na de algemene administratie zal er een uitgebreid informatiegesprek plaatsvinden zodat wij het verloop van de klacht en problematiek beter begrijpen. Nadien is er een  grondig klinisch onderzoek. Aan de hand van het klinisch onderzoek bepalen we de problematiek en stellen we ons behandelplan op. 

PARKEREN
Tuinwijk
Opgelet, sinds 2 januari 2017 geldt er een nieuw parkeerbeleid binnen de grote ring van Hasselt en dus ook in de buurt van de Kinergiek-praktijk. De Lazarijstraat valt vanaf nu binnen een betalende parkeerzone (tussen 9 en 19 uur). Je kan hier wel gebruik maken van een gratis 'Hasselts half uurtje' door een ticketje te nemen aan de parkeerautomaat. In de blauwe zone Alverberg (hieronder oranje gekleurd), waarin o.a. de Oude Kuringerbaan en de Palmstraat liggen, kan je wel nog je parkeerschijf gebruiken. Hou hier dus zeker rekening mee bij je volgende bezoek aan onze praktijk.
Runkst
Aan onze praktijk in Runkst is een ruime parking voorzien. Indien deze toch vol staat kan je altijd parkeren in de aanliggende straten met je parkeerschijf.

 

  • Facebook
  • Instagram